Oscilar  balancing the swell of life
Body Stress Release   /   Theta Healing

Robin Ceulemans
Hertogenlaan 23
2180 Ekeren

+32 3 313 67 45
robin@oscilar.be

KNOP1  KNOP2  KNOP3  KNOP4  KNOP5  KNOP6  KNOP7 

(logo theta healing)

De healingtechniek werkt via de healer die in thèta-staat contact maakt met de energie van het Bronbewustzijn. Via het bronbewustzijn wordt contact gemaakt met het energieveld van de klant en wordt de healing mogelijk gemaakt.

In essentie komt het erop neer dat via deze healingmethode alle blokkerende en saboterende delen in en om klanten kunnen worden verwijderd, zodat iemand opnieuw in staat is het leven vorm te geven zoals het binnen iemands oorspronkelijke blauwdruk de bedoeling is. Negatieve overtuigingen in iemands systeem en traumatische ervaringen kunnen behoorlijk blokkeren maar ook worden losgemaakt uit iemands systeem. De negatieve overtuigingen worden daarna vervangen door ondersteunende overtuigingen waardoor iemand vrijer wordt om meer zichzelf te zijn.
Het brengt de blijheid, gezondheid en ervaringen van overvloed terug in iemands leven. Theta Healing is werken met het celgeheugen van een persoon. Er wordt gewerkt op kernovertuiging niveau, genetisch niveau, vorig leven niveau en historisch niveau. In het celgeheugen van een klant ligt al die informatie besloten, de fysieke informatie, de genetische informatie, het vorig leven/historisch veld en de zielsinformatie. Klanten zijn beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt mensen liefdevoller en eerlijker te worden naar zichzelf en de wereld om hen heen.

Ervaringen van bewuster worden en meer gaan handelen vanuit eigen verantwoordelijkheid zijn veelal het gevolg van deze healingen.

 

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via mail of telefoon